Полицай от Охайо от Шейкър Хайтс води отчаяна битка, за

...
Полицай от Охайо от Шейкър Хайтс води отчаяна битка, за
Коментари Харесай

Ченгето от Охайо отчаяно се бори да задържи партньора на K-9, след като отделът отхвърли предложението за $10K: Той `не познава никой друг`

Полицай от Охайо от Шейкър Хайтс води обезверена борба, с цел да резервира обичания му сателит, откакто реши да се реалокира в отдел в различен град, само че злощастно затруднение направи усилието всичко друго, само че не и елементарно.

" Жалко е, тъй като бях с Игор [the dog] съвсем през целия му живот и го познавам персонално. И това, че споделят, че не понижава и няма смяна... Не знам кой е взел това решение или кой го е споделил, само че не е правилно, Чад Хейгън сподели пред FOX News в понеделник.

„ Игор е на шест и половина, съвсем седем години и всички знаят, че кучето стартира да забавя темпото си. Той е минал разцвета си “, продължи той. „ Събуждаме се сутринта, подготвяме се за работа [и] той не желае да ме последва надолу по стълбите, тъй като тялото го боли. Той е бил работещо куче от доста години. Работил е интензивно. Изкарал е времето си, и той заслужава да бъде вкъщи със фамилията, да се усеща комфортно и просто да изживее остатъка от живота си благополучен. "

Чад Хейгъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР