Полицай и учител спасиха деветима души от горяща сграда. Около

...
Полицай и учител спасиха деветима души от горяща сграда. Около
Коментари Харесай

НОВИТЕ ГЕРОИ: Полицай и учител спасиха деветима от горяща сграда в Петричко

Полицай и преподавател избавиха деветима души от горяща постройка. Около 14 часа в четвъртък младши полицейски контрольор Тодор Кимов е бил на работа в приемната си в петричкото село Коларово и забелязал дим от жилищна постройка, благосъстоятелност на общината. В нея са били настанени обществено слаби хора, предава Телеграф.
Полицейският чиновник е подал сигнал на телефон 112 и тръгнал към мястото. По пътя срещнал млад преподавател по физическо образование в локалното учебно заведение и след минути стигнали до обхванатата от пламъци постройка.
Мл. контрольор Кимов решил за минути ситуацията и без съмнение, дружно с учителя, влезнали в постройката и съумели да изведат на безвредно място деветима от жителите, измежду които и жена с тежки изгаряния. Междувременно пристигналият на място екип на пожарната подхванали гасителни дейности, оказали първа помощ на потърпевшата. Тя е превозена и призната в УМБАЛСМ „ Пирогов “, където лекарите не престават да се борят за живота ѝ.
След преодоляване и погасяване на пожара е осъществен оглед, подхванати са дейности за определяне на аргументите за зародилия случай.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР