Полицай е заплашен и ударен със стъклена бутилка при проверка

...
Полицай е заплашен и ударен със стъклена бутилка при проверка
Коментари Харесай

Полицай пострада след удар с бутилка по главата

Полицай е застрашен и ударен със стъклена бутилка при инспекция в хасковското село Узунджово. Инцидентът е станал нощес. За нападението над длъжностно лице са арестувани 37-годишен мъж от селото и още трима негови съселяни.

В 21:00 ч. автопатрул е правил обикновен обход в селото. Така било открито, че къща е пусната мощна музика. На притежателя на дома – 44-годишен мъж, е отправено устно предизвестие да понижи или спре музиката. В 22:16 ч. на незабавния телефон е подаден сигнал за нарушаване на нощната тишина на същия адрес. Полицаите още веднъж посетили мястото и установяват същото нарушаване.

При типа на чиновниците, притежателят и присъстващите мъже показали експанзия като заплашили чиновниците с дървен сап и хвърлили бутилка с алкохол. Тя рикоширала по входната врата и блъснала в предната част на главата единия служител на реда. От удара той изпаднал за малко в несъответстващо положение. Отведен е в незабавното поделение на хасковската болница, където медиците са установили контузия на главата с главоболие, световъртеж и гадене.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР