Полицаите от сектор "Специални тактически действия" към ОДМВР-Сливен се срещнаха

...
Полицаите от сектор "Специални тактически действия" към ОДМВР-Сливен се срещнаха
Коментари Харесай

Наградиха деветокласници, предотвратили грабеж в Сливен

Полицаите от бранш "Специални тактически дейности " към ОДМВР-Сливен се срещнаха през днешния ден с петима деветокласници от ППМГ "Добри Чинтулов ", предотвратили обир, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Полицаите от бранша, по-известен като "Части за бързо реагиране ", са били впечатлени от мъжеството на момчета и са настояли да се срещнат персонално с тях, показват от полицията.

Началникът на бранша основен контрольор Данаил Илиев и част от чиновниците са ги срещнали с естеството на своята работа, посочили са им част от оборудването, оборудването и въоръжението, което се употребява при осъществяване на специфични интервенции, застрашаващи живота и здравето на доста хора. Обсъдили са най-оптималната реакцията в сходни обстановки, нужните дейности и преценката на риска.

"Това, което сте създали, е почтено за почитание, ще се веселя, в случай че някой от вас избере полицейската специалност ", е споделил началникът на бранш "Специални тактически дейности ".



Петимата възпитаници Андрей Андреев, Виктор Иванов, Толга Назифов, Георги Господинов и Добромир Минков от ППМГ "Добри Чинтулов " получиха плакети от регионалната полиция и награди от община Сливен.

На 20 януари момчетата преследваха апаш и върнаха открадната чанта на стара жена. След като полицията се сезира за случая, причинителят бе арестуван на 24 януари. Задържаният е на 21 години от село Тополчане и е направил признания. Той е обяснил, че направил грабежа, тъй като имал потребност от пари, откакто изгубил огромна сума в игрална зала.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР