Полицаите, опитали да усмирят психично болния мъж в квартал “Илинден”,

...
Полицаите, опитали да усмирят психично болния мъж в квартал “Илинден”,
Коментари Харесай

Полицаите не знаели, че младежът от „Илинден” е въоръжен

Полицаите, пробвали да усмирят психологично болния мъж в квартал “Илинден”, не са били предизвестени, че той е въоръжен. При акцията през вчерашния ден чиновник на реда от Трето РПУ беше прострелян в бузата.

Състоянието му е устойчиво.

21-годишният стрелец е купил газов револвер преди два месеца, само че оръжието, с което простреля служителя на реда, е различен газов револвер, преправен на военен. Мъжът няма предходни престъпни прояви, не е бил под въздействието на опиати, когато е стрелял, не е и регистриран като психологично болен.
Психично болен юноша простреля служител на реда в главата в София (ОБЗОР) Няма заплаха за живота на служителя на реда
„ Образувано е досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране и занапред по досъдебното ще бъде назначена съдебно-психиатрична експертиза и ще се откри дали това лице е годно да носи наказателна отговорност”, изясни началникът на полицейското ръководство комисар Дойчин Дойчинов.

„ Колегата е доста добър чиновник, квалифициран, един от най-хубавите чиновници в районното. В една такава обстановка просто за секунди се случват избрани дейности. Действали са доста съответно и по-късно бързо са го закарали в болницата”, уточни основен контрольор Тодор Иванов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР