Полицаите намерили в багажника 9 пластмасови туби и маркучДвама са

...
Полицаите намерили в багажника 9 пластмасови туби и маркучДвама са
Коментари Харесай

Двама русенци с БМВ тръгнали на лов за нафта край Дунав мост

Полицаите намерили в багажника 9 пластмасови туби и маркуч

Двама са хванати от полицията, откакто лидер е алармирал, че се пробват да му откраднат гориво от товарния автомобил

На 10 април в 23:55 часа, посредством ЕЕН 112, лидер на товарен автомобил е алармирал във Второ районно управление (на МВР) за видяни от него две лица, които са създали опит да откраднат дизелово гориво от резервоара на транспортното средство с марка „ Волво “, който бил паркирал наоколо до компания на територията на безмитната зона в Русе. В региона незабавно са изпратени чиновници на групата за защита на публичния ред от Второ районно управление (на МВР), които са открили лек автомобил БМВ в локално пътно платно на бул. "Тутракан ", след кръговото кръстовище с улица "Индустриален парк " в посока гр. Мартен.

В колата са пътували двама мъже, русенци - лидер на 26 години и пасажер на 44 година, като служителите на реда са разкрили при осъществена инспекция, че в багажното поделение на автомобила те превозвали 9 празни пластмасови туби с друга съдържимост, както и маркуч.

Изяснено било още, че автомобилът БМВ се е движел с регистрационни табели, издадени за МПС с марка „ Форд “, които са били сложени върху други регистрационни табели с русенска регистрация, с които колата е записана на името на жена. Случаят е документиран по съответния ред, стартирано е и бързо произвеждане.

Работата по изясняването на незаконната активност продължава от чиновници на Второ районно управление (на МВР).
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР