Полицаи в София предотвратиха снощи сериозен инцидент в центъра на

...
Полицаи в София предотвратиха снощи сериозен инцидент в центъра на
Коментари Харесай

Арестуваният бомбаджия антиваксър е сипмпатизант на Възраждане

Полицаи в София предотвратиха нощес сериозен случай в центъра на града, като задържаха мъж с бойни гранати, участвал на светлинното шоу пред постройката на Българска народна банка.

Днес стана ясно, че мъжът се споделя Милен Методиев и е някогашен боен. В автомобила му, с изключение на гранатите, са били открити и работещ ръчен електрошок, 4 броя ножове с повече от 6-см. остриета и 1 бр. тактическа секира.

Вече му е повдигнато обвиняване от Софийската районна прокуратура.

Съобщава се още, че той е симпатизант на партия " Възраждане ", а брачната половинка му е член на групировката на Костадин Костадинов.

Снощи на площада пред Българска народна банка, където се организираше светлинно шоу, Методиев крещял, че ще взриви всички. Той имал антиваксърски убеждения и това е най-вероятният претекст за действието му. Той и брачната половинка му декларирали, че са съперници на противоепидемичните ограничения и зеления документ.

Жената беше арестувана в хипермаркет в столичния квартал " Дружба ". Там беше открит и автомобилът, с който са пътували. Той е с пловдивска регистрация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР