Полицаи спипаха двама пияни джигити зад волана във Врачанско, друснаха

...
Полицаи спипаха двама пияни джигити зад волана във Врачанско, друснаха
Коментари Харесай

Ченгета спипаха двама пияни джигити зад волана във Врачанско, друснаха им актове

Полицаи спипаха двама пияни джигити зад кормилото във Врачанско, друснаха им актове, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера на път II-11 униформени спрели лек автомобил " Опел Астра ", ръководен от 62-годишен гражданин на село Ботево. Шофьорът бил тестван за приложимост на алкохол, като тестът отчела над 1.2 промила в издишания въздух. На нарушителя полицейските чиновници съставили акт по Закона за придвижване по пътищата и му издали ваучър за здравно проучване, само че същият е отказал да даде кръв. Колата е служебно дерегистрирана, като са отнети двата броя табели. 
Същият ден в село Хърлец служители на реда ревизирали мотопед " Експлорер ", без данни за благосъстоятелност, ръководен от 25-годишен недееспособен лидер. В хода на инспекцията униформените открили, че возилото не е записано по надлежния ред, а при тестване на младежа за приложимост на алкохол, дрегерът отчел над 1.2 промила. Нарушителят е със формирани 3 акта по Закона за придвижване по пътищата и публикуван ваучър за здравно проучване, като същият е бил съпроводен до козлодуйската болница, където е дал кръв за разбор.
По случаите са формирани бързи производства.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР