Полицаи са открили група от около 20 души, носещи раници

...
Полицаи са открили група от около 20 души, носещи раници
Коментари Харесай

15 заподозрени контрабандисти на наркотици са убити при сблъсък с тайландски войници близо до границата с Мианмар, твърдят официални лица

Полицаи са разкрили група от към 20 души, носещи раници в региона, сподели Фанурат в неделя. След като чиновниците се идентифицираха и желаеха да прегледат чантите, групата стартира да стреля по тях, добави той.

Сблъсъкът продължи към 15 минути и всички тайландски чиновници бяха в сигурност, сподели Фанурат по време на посещаване в мястото, където е станал случаят. Той благодари на чиновниците за тяхната помощ при „ предотвратяването на тези ужасни неща да влязат в нашата страна и да унищожат нашата юноша. “

Седемнадесет раници, направени от торове с торове, бяха открити при обвинените контрабандисти и повече от 2 милиона хапчета метамфетамин вътре в чантите, споделиха чиновници.

Не са осъществени арести и чиновниците към момента работят за идентифицирането на 15-те души, убити при конфликта, и произхода на опиатите, съгласно Службата на Съвета за надзор на опиатите.

В сряда Тайланд разгласи, че е заловил 50 милиона таблетки метамфетамин в западната провинция Канча...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР