Полицаи озаптиха с изстрели във въздуха петима разбеснели се и

...
Полицаи озаптиха с изстрели във въздуха петима разбеснели се и
Коментари Харесай

Полицаи стреляха по хулигани в Джебел

Полицаи озаптиха с изстрели във въздуха петима разбеснели се и дрогирани хулигани в центъра на Джебел. Екшънът почнал на 20 май към 21,30 часа, когато за рутинна инспекция бил спрян автомобил „ Нисан “, ръководен от 58-годишен.

Той и спътникът му на 63 години влезнали в спречкване с служителите на реда. В абсурда се намесили още трима преминаващи край автомобила – на 27, 31 и 45 години. Те показали словесна и физическа експанзия към униформените. За да бъде преустановен спора единият от служителите на реда извадил служебния револвер и стрелял два пъти във въздуха.

Петимата са арестувани за период до 24 часа в полицейския сектор. Водачът на автомобила отказал тест за алкохол. Направен му е тест за наркотични субстанции, който отчел позитивни резултати за амфетамин и метаамфетамин, след което е публикуван е ваучър за здравно проучване и е била взета кръвна проба за химически разбор. По случая са формирани две бързи производства – за възпрепятстване на служителите на реда при осъществяване на служебните им отговорности и за ръководство на автомобил след приложимост на опиати.

По-късно при осъществено претършуване в къща на 58-годишния лидер на автомобила служители на реда разкрили нелегално притежавана пушка с оптика и монета, за която се допуска, че е културно-историческа полезност. Оръжието и антиката са конфискувани и са на предпазване в РУ-Момчилград.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР