Полицаи от Попово задържаха двама мъже за отвличането на 45-годишна

...
Полицаи от Попово задържаха двама мъже за отвличането на 45-годишна
Коментари Харесай

Жена преживя най-големия си кошмар, след като се озова в чужда кола на път за поповско село

Полицаи от Попово задържаха двама мъже за отвличането на 45-годишна жена. Оперативните дейности били подхванати, откакто на 29 август в районно управление (на МВР) -Попово постъпил сигнал, че към 20.00 часа 45-годишна жена е била качена срещу волята й в автомобил. В резултат на подхванатите бързи професионални дейности, към час след приемане на сигнала, образуваните екипи разкрили пострадалата в къща в село Паламарца, благосъстоятелност на 52-годишния С.С. Според първичната информация, той е управлявал моторното транспортно средство, с което дамата е била отвлечена. Мъжът е арестуван в районно управление (на МВР) - Попово с полицейска мярка до 24 часа. В ареста за период до едно денонощие е и съучастникът му Д.В. /49 г./ от Попово.

Предстои да бъде прегледано искане за удължение на ограниченията за задържане на двамата престъпно проявени и осъждани мъже.

Работата по документиране на закононарушението продължава под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура - Търговище. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР