Полицаи от отдел „Криминална полиция” – сектор „Незаконна търговия с

...
Полицаи от отдел „Криминална полиция” – сектор „Незаконна търговия с
Коментари Харесай

Полицаи спипаха марихуана за 300 000 евро

Полицаи от отдел „ Криминална полиция” – бранш „ Незаконна търговия с опиати, оръжия и рискови вещества”, СПЕЦ „ Тигър” и ДАИ Битоля – ОВР в Прилеп, са съумели да пресечен интернационален канал за превозване на опиати от Албания през Република Северна Македония, с последна цел - Гърция и са задържали към 86 кг марихуана на стойност към 300 000 евро, а едно лице е лишено от независимост, оповестяват от Министерство на вътрешните работи в Северна Македония, представени от Българска телеграфна агенция.

Вчера сутринта на входа на Прилеп, по пътя Битоля-Прилеп, служители на реда от КАТ са дали предписание за прекъсване на лек автомобил „ Ауди А4” с охридски номера, само че транспортното средство не е спряло, а е нараснало скоростта и е блъснало два служебни автомобила на Министерство на вътрешните работи.

Превозното средство е намерено малко по-късно на изхода от Прилеп, в миг, в който лидерът му е изхвърлял на пътя 4 чувала. 23-годишният лидер от Охрид е задържан, а при оглед, в наличието на прокуратурата от Прилеп, в чантите до автомобила са открити няколко пакета марихуана, които са взети и предадени за експертиза.

При осъществено по правосъдно предписание претършуване в дома на задържаният открити 17 патрона от друг диаметър, заяви представителят на Министерство на вътрешните работи Сузана Пранич Талевска.

Срещу задържания А.Г. ще бъде повдигнато обвиняване за „ нелегално произвеждане и разпространяване на наркотични субстанции, психотропни субстанции и прекурсори, както и за нахлуване на длъжностно лице при осъществяване на охранителни отговорности и нелегално произвеждане, владеене и трафик на оръжие или взривни субстанции “, оповестяват от полицията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР