Полицаи арестуваха 17-годишен младеж, който за една нощ подпалил три

...
Полицаи арестуваха 17-годишен младеж, който за една нощ подпалил три
Коментари Харесай

Подрастващ "Робин Худ" пали скъпи автомобили заради социалната справедливост

Полицаи арестуваха 17-годишен юноша, който за една нощ запалил три първокласни автомобила във Воронеж, пишат локални медии.


Скъпо Ауди Q3, Мицубиши Паджеро и Сузуки SX4 изгорели в границите на няколко часа. Младежът, мечтаещ за обществена правдивост, първо купил от супермаркета запалителна течност, а по-късно се отправил с такси в парка на Патриотите, с цел да я тества. Оказало се обаче, че не гори добре. Тогава той се върнал и купил бензин от бензиностанция.

Избирал колите на инцидентен принцип - тези, които му се виждали най-скъпи. Не било огромен проблем да бъде хванат, защото имало видеозаписи от охранителни камери. Както след това станало ясно, младежът и преди бил съден за сходно закононарушение.

Трябва да се означи, че младежът не живеел непрекъснато във Воронеж. Той пристигнал в столицата на Черноземието от Ростов дружно с майка си, която продавала църковна утвар. Семейството постоянно се местило. Навярно той решил точно от това да се възползва. След разобличението му, той избягал от Воронеж и се скрил в Курск и Липецка област. В момента се намира в ареста.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР