Политолози и социолози коментираха пред Нова телевизия първите резултати, които

...
Политолози и социолози коментираха пред Нова телевизия първите резултати, които
Коментари Харесай

Политолози: Новината е, че БСП и Слави Трифонов се борят за второто място

Политолози и социолози разясниха пред Нова телевизия първите резултати, които демонстрират социологическите допитвания. Според тях ГЕРБ печелят парламентарните избори, като не е ясно дали Българска социалистическа партия и " ИТН " взимат второто място, следвани от Движение за права и свободи и Демократична България, " Изправи се! Мутри вън! и Вътрешна македонска революционна организация.
" Голямата победа е за високата изборна интензивност. Имаме пандемия, само че хората бяха на опашките и би трябвало да ги поздравим ", съобщи Мирослав Севлиевски.
 Панчугов: Слави е огромната загадка, ще вкара доста анонимни в Народно събрание Панчугов: Слави е огромната загадка, ще вкара доста анонимни в Народно събрание
Една от огромните въпросителни е какво ще бъде държанието на Слави Трифонов в идващия парламент. Това съобщи за БГНЕС политологът Хрис...
Вотът на господаря се е състоял. 1/3 от народните представители са от нови партии. Народът смени депутатите, разяснява соцологът Андрей Райчев.
" Няма изненада от огромните смени в депутатските места ", съобщи социологът Румяна Коларова.
" Новината е, че партията на Слави Трифонов и Българска социалистическа партия се борят за второто място. На кантар са и последните две партии. Финалната интензивност ще е 46%, по данни на Галъп ", съобщи политологът Първан Симеонов.
" Следващото държавно управление още е от най-малко три партии, две не вършат математиката ", сподели политологът Димитър Ганев.
 Парламентарни избори 2021: Седем партии евентуално влизат, Слави може да измести Българска социалистическа партия от второто място Парламентарни избори 2021: Седем партии евентуално влизат, Слави може да измести Българска социалистическа партия от второто място
Парламент със седем партии, като две от тях - " Изправи се! Мутри, вън! " и Вътрешна македонска революционна организация, са на ръба на 4-процентната преграда за влизане в Народн...
Досега Борисов беше спечелилият, а в този момент би трябвало да стане обединителят. Борисов би трябвало да направи крачката към 7-те партии, уточни от своя страна Севлиевски.
Димитър Ганев посочи, че изборната интензивност досега е най-ниската на избори до момента, в случай че се резервира каквато е все още.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР