Политици и спортисти публикуваха снимки в социалните мрежи с хаштаг

...
Политици и спортисти публикуваха снимки в социалните мрежи с хаштаг
Коментари Харесай

Политици и спортисти също в подкрепа на #роднотоМоренеедемоде

Политици и спортисти разгласиха фотоси в обществените мрежи с хаштаг роднотоМоренеедемоде. Инициативата в поддръжка на български морски туризъм бързо набира известност и единствено за броени дни редица известни лица сложиха хаштагът на профилите си.

Представители на политиката се причислиха към акцията, която стартира артистът и режисьор Ники Илиев. Фотоси от родното Черноморие качиха Александър Иванов, депутат и Михаела Иванова, общински консултант в Столичен общински съвет. Михаела Иванова разгласява фотос от Златни пясъци, с отличителния знак на начинанието. Александър Иванов показа кадър от плаж „ Градина “, Созопол и към него добави, че се усеща фантастично и #роднотоморенеедемоде.

Станимир Христов, който е част от младежката конструкция на ГЕРБ, също качи в профила си фотография от българското Черноморие с текст „ В поддръжка за българското черноморие,защото си е наше и би трябвало да го ценим! #роднотоморенеедемоде “.

Популярни спортисти станаха част от акцията, като споделиха фрагменти от почивките си по родното крайбрежие. Галин Димов, ръководител на Българската конфедерация по кикбокс се включи с фрагменти от морския бряг, съпроводени с обръщение „ Направете и вие по една красива фотография на родното море. Да подкрепим самодейността. #роднотоморенеедемоде “.

Президент на Българската федерация по бокс Красимир Инински, качи в обществената мрежа фотос, от който се схваща, че е в к.к. Слънчев бряг, а към него е добавил и отличителния знак на самодейността. Боксьорът Кубрат Пулев също се причисли към самодейността. Той разгласява снима от плаж в Свети влас. Към фотоса добави и текст „ BULRAGIA is the best tourism destination all 4 season ” и хаштага.

Кампанията е подкрепена и от добре познати лица от дребния екран. В профила на водещият на Нова телевизия Богомил Грозев има фотография, от която се вижда, че той е на плаж в Приморско. На нея той театралничи с майстор-готвача Андре Токев и е добавил отличителният знак- #роднотоморенеедемоде.

Начинанието, което демонстрира красивото българско море набира скорост и с изключение на известни персони доста жители се включват към самодейността за поддръжка на родния туризъм. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР