Политиката влиза в Черешката на тортата“ в предстоящата седмица с

...
Политиката влиза в Черешката на тортата“ в предстоящата седмица с
Коментари Харесай

Политиката влиза в „Черешката на тортата“

Политиката влиза в „ Черешката на тортата “ в идната седмица с новите участници в кулинарния формат – от вторник до петък, от 20:00 ч. по NOVA. За първи път в предаването ще взе участие някогашният ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева, която ще предложи обичайно меню с присъщи за Родопите специалитети. Зрителите ще видят още тематичните морски оферти на някогашния кмет на Каварна Цонко Цонев, гарнирани с музикални осъществявания и положително въодушевление. Магията на Родопите ще оживее още веднъж с вечерята на някогашния депутат и кмет на Смолян Дора Янкова. Финалът на специфичната седмица на предаването ще даде доктор Антония Първанова, някогашен народен представител и евродепутат, която ще впечатли гостите си с неповторимо комбиниране на качествени артикули от цяла България.

Седмицата в „ Черешката на тортата “ ще стартира с дългогодишния депутат и някогашен ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя ще изненада гостите си с другарска атмосфера и вкусни оферти, приготвяйки обичаните си фамилни предписания. Богатото обичайно меню ще включва няколко предястия, рулца от алена леща и булгур, пилешки „ близалки “ и вкусно прелъщение за десерт. Специален посетител на вечерята ще бъде един от българските заместник-кметове. Цвета Караянчева ще показа с гостите си забавни истории от своята политическа кариера, измежду които акцент е изключителната среща с някогашния японски император Акихито и неговата брачна половинка. За край опитният политик ще разкрие част от хубостта на Кърджали и региона с неповторим подарък с почерк от Родопите.

Кулинарното премеждие продължава в сряда с тематична вечеря за ценители, приготвена от някогашния кмет на Каварна Цонко Цонев. Концепцията му за менюто предстоящо ще бъде морска, а гостите ще опитат вкусни ястия с лефер, паламуд, калкан, миди и хайвер. Популярният с любовта си към рок музиката хазаин ще предложения двама звездни помощници, с които ще подготви вкусния десерт. Талантливата актриса Ернестина Шинова ще показа рецептата за авторската си италианска торта, а за декорацията Цонко Цонев ще употребява тайния си коз в лицето на Андрей Слабаков. Специален посетител на вечерята ще бъде надарен рок музикант, чието осъществяване ще развълнува гостите. Цонко Цонев ще се върне в спомените към първия концерт, който е провел в Каварна, а подаръкът му ще бъде тематичен. Как се е появила любовта му към рок музиката и каква нова купа ще завоюва, не пропускайте в „ Черешката на тортата “ идната седмица.

Майсторство в кухнята ще показва и някогашният депутат и кмет на Смолян Дора Янкова. Тя ще придвижи духа на Родопите с присъщи за региона ястия, употребявайки артикули от български производители. В менюто ще влязат агнешко, пататник и десерт с родопско кисело мляко, а за приготвянето на част от ястията Дора Янкова ще предложения своя другарка от родния й град Момчиловци. Гостите ще останат прелестно впечатлени от уютната конюнктура и вкусната храна, а домакинята ще направи къса равносметка на свършеното в Смолян и региона по време на мандата й като кмет на града. Каква ще бъде изненадата и кой е специфичният посетител на Дора Янкова, феновете ще схванат в четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Честта да закрие специфичната седмица в предаването се пада на доктор Антония Първанова – някогашен депутат и евродепутат, която ще даде мощна поръчка за успеха. Тя ще посрещне гостите си в Медицинския си център по регенеративна медицина и дългоденствие, където ще им предложи неповторимо комбиниране от артикули и багри от цяла България. Менюто й ще бъде извънредно амбициозно, а специфичният акцент ще бъде смокинята. Атрактивното готвене в професионална кухня ще включва танци, песни и любопитни истории, а част от тайните съставки във вечерята ще бъдат шарлан, дълъг пипер, зелено българско сирене и мехлем от щраус. Десертите ще бъдат два, а гостите ще бъдат посрещнати с амюз буш. Специален посетител на вечерята ще бъде хореографът Христо Димитров. Какви изненади е подготвила още доктор Антония Първанова и какъв брой точки ще получи в края на вечерта? Каква ще бъде тежката дума на началник Иван Манчев и кой ще си тръгне с плакета – феновете ще научат от вторник до петък от 20:00 ч. в „ Черешката на тортата “.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във  на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в  след излъчването им в ефир.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР