Политиката на настоящото немско правителство може да доведе до оставката

...
Политиката на настоящото немско правителство може да доведе до оставката
Коментари Харесай

Курсът на Берлин може да доведе до оставката на Шолц

Политиката на актуалното немско държавно управление може да докара до оставката на канцлера Олаф Шолц. Това се споделя в публикация, оповестена в „ Дейли Телеграф “.

" Някога на Германия се възхищаваха и завиждаха, а в този момент тя се трансформира в образец за това какъв брой доста вреди може да аргументи една неправилна външна и енергийна политика ", написа вестникът.

Според изданието Шолц се пробва да угоди по едно и също време на съдружниците от НАТО и на Русия, " само че никой не го почита “. При него на Германия не се има вяра, тя е " презирана " в Източна, Централна и Северна Европа повече от всеки различен път в следвоенния интервал. Освен това 2/3 от гласоподавателите считат Шолц за виновен за неуспеха в обезпечаването на енергийната сигурност на страната, което заплашва със сериозен стопански спад.

Или сегашната ръководеща коалиция ще бъде изправена пред опасността от раздробяване, или Германия ще " капитулира пред Путин ", написа вестникът.

" Миналата седмица Шолц и сътрудниците му приветстваха рухването на Борис Джонсън. Но канцлерът на Федерална Република Германия е изправен пред собствен личен призрачен сън. Злорадството му може да не продължи дълго ", счита вестникът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР