Политиката на държавата ни, независимо кой я управлява, трябва да

...
Политиката на държавата ни, независимо кой я управлява, трябва да
Коментари Харесай

Джема Грозданова: Политиката на държавата ни, независимо кой я управлява, трябва да бъде последователна

Политиката на страната ни, без значение кой я ръководи, би трябвало да бъде поредна. Това сподели доктор Джема Грозданова интернационален секретар и координатор на бранш "Външна политика " в Политическа партия "Републиканци за България " в предаването "Делници " по телевизия "Евроком ", оповестиха от пресцентъра на партията.

Тя съобщи, че е в "Републиканци за България " заради обстоятелството, че желае да може да прави, това което счита за вярно и да не бъда спирана в своите разбирания и правила.

Джема Грозданова посочи, че постоянно е работила добре с Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и се схващат с две думи. Това е и главната причина, заради която ще продължи да работи по този метод с него и с партията.

Тя дефинира ситуацията в парламентарната група на ГЕРБ след тръгването на Цветанов като много безредна: "Нямаше тежестта и равнището на ръководство, които Цветанов даваше по-рано ".

На въпрос по какъв начин ще стимулират хората да гласоподават за "Републиканци за България ", Джема Грозданова посочи: "Ние със своето държание, с метода си на изложение, с увереността, която бихме предали у хората, в няколко значими политики, които би трябвало да се развият ".

По думите ѝ имат опит в това, какво не съумя да направи една дясна партия, през дългите години на ръководство. "Нашата цел, като първо явяване на парламентарни избори е, да опитаме да наложим държанието си друго от това, което беше досега. Ако гласоподавателят желае да вижда повече приятни фигури с експертиза и професионализъм и държи на това, което приказват, може да посегне към бюлетината, на която написа: "Републиканци за България ", безапелационна е тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР