Политикът и писател Любен Дилов-син публикува своята коледна приказка в

...
Политикът и писател Любен Дилов-син публикува своята коледна приказка в
Коментари Харесай

Коледна приказка от Любен Дилов-син, краят е неочакван!

Политикът и публицист Любен Дилов-син разгласява своята коледна приказка в обществената мрежа, видя Plovdiv24.bg .

Най- досадното по Коледа  не са пошлите американски песнички, нелепата поп-икона, трансформирала се  от Свети Никола в Кока-кола, безумното извършване на покупки и суетата, нямаща нищо общо с християнството. Най-досадното е, че всички писатели се усещат длъжни да напишат Коледна приказка с благополучен край. Те в действителност си мислят за тайландски масаж с благополучен край, до момента в който я пишат и от това тя не става по-хубава, а досадна даже на самите тях. Но и аз ще ви опиша коледна приказка с благополучен край...

Не бързайте да ме псувате, къса е:

В тихата и свята нощ, на  коледната фамилна вечеря имало едно малко момиченце. То било леко  разстроено от обстоятелството, че за подарък Дядо Коледа му донесъл тенджера под налягане и макара за спининг и по тази причина  неусетно напуснало масата и потънало в дълбоката и тъмна гора. И тъй като всички Коледни приказки имат благополучен край, никой не забелязал неналичието на момиченцето и компанията траяла да се радостни необезпокоявано до Иванов ден!

Това е. Край на приказката. Светло Рождество и Весела Коледа на всички, а  на..., те си знаят кои – Весела Лечева с огромен револвер!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР