Политическият изборен тласък към апетитния кокал – властта, може да

...
Политическият изборен тласък към апетитния кокал – властта, може да
Коментари Харесай

Патриотите – сигурен предател на народа и Борисов! Или как една грешна стратегия може да те опозори и пред Европа...

Политическият избирателен подтик към апетитния кокал – властта, може да бъде индикативен за тези, които ни ръководят. Едни може би имат предпочитание за реализация, други целят печелене доверието на хората, а трети просто са алчни… да се допрян до властта за облагодетелстване. Тук за някои несъмнено важи и това, което бе споделила Анастасия Мозер – не се забогатява от заплата, забогатява се от власт.

Правителственият кордон, воден от Бойко Борисов наподобява има много членове, които несъмнено можем да причислим към алчните. Още през цялото време те нададоха максимален писък, а всичко остана единствено на хартия. Обещания, обещания, само че не и в този живот... биха споделили някои пенсионери. Проследявайки падението им и саморазцепването им, може да се заключи, че всички, членове в тази така наречен патриотична групировка са подводен камък.

В обстановка, която допуска непоклатимост непременно, Борисов, който още веднъж завоюва доверието на народа, реши да се опре на този камък, само че какво може да последва? Определено министър председателят е подложен пред тестване, което приказва за това, че сътрудникът в една връзка е значим. В този случай, връзката сред него и народа се опря на Обединените патриоти, които взеха решение, че по-добре е да гледат своето, в сравнение с народа, каквито поръчки бяха давани от страна на ГЕРБ и от страна на Оперативна програма.

И защото Бойко Борисов е състезателен човек, може би е трябвало да се допита до великия Димитър Пенев – Стратега, даже и да не схваща от политика (но пък може и да бъркаме), с цел да даде някои насоки за офанзива на бистришкия тигър, отпред на Министерски съвет, с цел да не се окаже най-после, че патриотите са били стратегическа неточност.

Умението да прелъстиш събеседника (разбирайте Симеонов, Каракачанов, Сидеров и сие да убедят Борисов, че са сигурен партньор), а обръщайки се с тил, да му забиеш нож – това е тактиката на патриотите, на които бяха поверени редица постове, а също така имат и двама вицепремиери в Кабинета Борисов 3.

Именно лицата Симеонов, Каракачанов и Сидеров са тези, които съумяха да слагат началото на разрухата сред самите тях, а от там и рушенето на другояче положителния имидж на Борисов в Европа. От това международни медии да цитират Симеонов и да рефлектира директно по Борисов, би следвало да те е позор до толкоз, че да си дал своя вот доверие на такова г*ведо.

Обръщайки взор към Европа, Борисов се употребява с доверието на не един и двама водещи водачи, само че се виждат и издънките на съдружните му сътрудници, които едвам преглътнаха в европейския парламент наличието на представителя на Вътрешна македонска революционна организация – Ангел Джамбазки. Там, някъде на местата в Екологичен потенциал, „ патриотът “ Ангел Джамбазки, копае, само че не биткойни, а политическия си „ гроб “. Брюкселският бунтовник Ангел Джамбазки се изцепи, че Ердоган нямал място в Европа, до момента в който Борисов балансира сред Турция и сътрудниците от Европейски Съюз.

До оня ден Джамбазки беше паралелно до „ другарите патриоти “ и при всяка медийна опция ходеше „ да бърше задници “ на Симеонов и Каракачанов, а в този момент ще бъде пострадал от самите тях. Нагласите са, че на политическия фронт няма да съществува сходна коалиция Обединени патриоти, а това автоматизирано оставя Джамбазки на тъча. Тогава листите ще се пишат от Движение за права и свободи, които са сянката на Оперативна програма, а тогава евентуално за лидер ще бъде подложен другояче в този момент смиреният Сидеров.

Още повече - няма да го има и Николай Бареков тогава, с цел да може някой да направи Дажмбазки евродепутат. Бареков завоюва доверието на хората, а по-късно даде и самун в устата на Джамбазки, който влезе в Европарламента, беше промотиран непосредствено от Бареков и пред групата на Косерватоеите в Екологичен потенциал, а възможностите на „ патриота “ да попадне в групата на Льопен (каквито са мераците му) са нулеви и на процедура той ще бъде един свободен народен представител.

Изобщо, патриотите съумяха да ни изложат и пред чужденците. И значим ход в вероятност е – бягай надалеч от всеки, който се зове патрЕот. Дали ще е ГЕРБ, дали ще е Българска социалистическа партия, дали ще е Движение за права и свободи, патриотите да не са. Вече потвърдили алчността си, стигнали своя разцвет в кариерата, Обединени патриоти са нездравословни за страната, а да не приказваме за мандатоносителя. Това е то за патриотите… не се забогатява от заплата, забогатява се от власт… Дано по-скоро нямат такава, с цел да не обезличават думата родолюбец. Народът не заслужава това! Народът не заслужава такава орис!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР