Политическите турбуленции могат да заглъхнат чрез създаване на един анклав

...
Политическите турбуленции могат да заглъхнат чрез създаване на един анклав
Коментари Харесай

Доц. Георги Лозанов: Анклав на спокойствието може да бъде направен от проектокабинета Денков

Политическите турбуленции могат да заглъхнат посредством основаване на един анклав на спокойствието, който може да бъде изработен от държавно управление с фигурите на Денков и Габриел, дружно с определените министри, препоръчани в проектокабинета. Това разяснява в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " доцент Георги Лозанов, учител във Факултета по публицистика и всеобща връзка от Софийския университет " Св. Климент Охридски " и някогашен ръководител на Съвет за електронни медии.

Според него препоръчаните министри в проектокабинета " Денков " имат капацитета да се оправят и могат да поддържат прагматичната посока на държание съгласно тежките потребности на България сега.

" Надявам се, че Народното събрание ще стартира да работи на доста бързи обороти и ще би трябвало да компенсира политическата липса на парламент и да покаже мощта на тази най-висока институция. В България беше стартират самобитен анти-парламентарен преврат, при който Народното събрание да бъде политически маргинализиран ", разяснява доцент Лозанов.

По думите му образувалото се евроатлантическо болшинство би трябвало да покаже мощта си и кой ръководи в България: " Защото до в този момент политиците бяха унизявани по един или различен метод, бяха маргинализирани и от тях не зависеше съвсем нищо ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР