Политическите формации са гладни и искат да управляват. Това заяви

...
Политическите формации са гладни и искат да управляват. Това заяви
Коментари Харесай

Александър Сиди: Гладни са политическите формации, но и Борисов знае как да се закрепи във властта, ако иска

Политическите обединения са гладни и желаят да ръководят. Това съобщи в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди. Според него каквото и да се образува като болшинство, доста мъчно би могло да бъде свалено: " Освен в случай че не създадат доста тежки нелепости, каквито Киро (бел. ред. Кирил Петков) има очарованието и доста положителната опция да прави нелепости и надлежно съумя да се самосвали доста бързо и елементарно ", изясни Сиди.

Той обаче счита, че правителство, в основата на което стои ГЕРБ, самата партия знае по какъв начин да управлява нещата и да заобикаля огромни кавги: " Каквото и да се случва Борисов постоянно се отървава от индивида, който го е приключил, и той постоянно е бял и чист пред народа. Така че това държавно управление може и да издържи, макар всичките приказки по какъв начин ще падне доста бързо. Борисов знае по какъв начин да се закрепва във властта, в случай че желае. Така че аз чакам по-дълъг живот на това държавно управление, не до локалните избори, какъвто и Франкенщайн да ни бъде препоръчан ".

" Между другото, по този начин говореха и 2017 година за държавното управление на ГЕРБ и " Обединени патриоти “, то пък взе, че изкара целия мандат ", напомни Александър Сиди.

По думите на съпредседателя на Вътрешна македонска революционна организация и БСП имат потребност да се върнат във властта, както и Движение за права и свободи, които желаят да влязат публично в нея.

" Мога да кажа още веднъж по национално му – гладни са. А " Продължаваме промяната “ знаят, че могат да не престават да трансформират нещо, само че евентуално в провинция Квебек или някоя друга канадска провинция, само че в България повече тези хора не могат да трансформират нищо. Промениха задоволително личния си живот, стига им толкова! Така че в последващи избори те няма да не престават да подвигат, ще не престават да падат. Така че те също имат полза да продължи колкото се може това нещо, с цел да се закрепят по някакъв метод във властта ", сподели още той.

Относно " Демократична България “ Александър Сиди акцентира, че там процесите са извънредно съществени.

" Те се свиват непрекъснато. Тяхното електорално ядро е не повече от 4-4,5%, тъй че те прелестно знаят, че при един неуспех в този момент на последващи избори мъчно ще се съберат още веднъж с " Продължаваме промяната “ и тяхното влизане в Народното събрание, несъмнено, няма да бъде на кантар, само че ще бъдат евентуално последна политическа групировка, т.е. с най-малка тежест в един предстоящ парламент. Така че за тях също не е преференциално. В момента са втора политическа мощ и могат да трансформират, да постановат дневния ред, който те считат, че е значим. В едно бъдещо Народно заседание не биха могли. И несъмнено, " Възраждане “ биха били най-големият победител от едни такива предварителни избори по простата причина, че те обират целия този отрицателен избор на хората, които ненавиждат ", разяснява още Сиди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР