Политически българите имат нужда от обекти, които да натоварят с

...
Политически българите имат нужда от обекти, които да натоварят с
Коментари Харесай

Д-р Владимир Сотиров: Народът ни е несправедлив, дава твърде малко време на Продължаваме промяната

Политически българите имат потребност от обекти, които да натоварят с упования и качества. Да проектират своите очаквания. Очевидно е, че Борисов компрометира способността да бъде рефлектор на това. При Борисов вървеше един подъл механизъм на идентификация - този с агресора. Ние не сме единствено черни и неприятни, не сме единствено тарикати. Ние сме и бели и положителни. Но Борисов не ни оферираше да проявим тази версия. Тези младежи (Кирил Петков и Асен Василев от ”Продължаваме промяната”, бел. ред) разрешиха на тази наша част също да може да излезе на бял свят.
Това съобщи пред bTV психиатърът доктор Владимир Сотиров във връзка завършилите на 14-ти ноември избори, които бяха извоювани от новия политически план на някогашните министри от служебния кабинет.

Той уточни още, че е доста допустимо новите ръководещи да позволен неточности и пропуски. Отчете обаче като позитив възможното " затваряне на очите " от страна на жителите, тъй като съгласно Сотиров неизбежно ще има подводни камъни, сложени от задкулисието.

" Надявам се да имаме различен психически механизъм за справяне - сляпо леке. Това ще ни помогне да не се разочароваме ", уточни Сотиров.
Той съобщи още, че българският народ е неправдив и срокът, даден на " Продължаваме промяната " е изключително къс. Очакват се бързи резултати, в противоположен случай политическият план би изгубил доверието ни.

Според психиатъра българите не са съчувствени и не ценят прекарванията на останалите. Той даде образец с насилието над дамите и митингите, които събраха незначителен брой хора пред Съдебната палата, уточни като образец и проблемите с децата.

“Страданието, депресията, отчаянието, разграничаването не се регистрират като болест. Тя не се разпознава всеобщо от хората. Нямаме обикновена психологична и здравна култура”, безапелационен бе Сотиров.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР