Политическата ситуация в момента е добре организиран хаос. Няма център,

...
Политическата ситуация в момента е добре организиран хаос. Няма център,
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Политическата ситуация в момента е добре организиран хаос

" Политическата обстановка сега е добре проведен безпорядък. Няма център, който да ръководи страната. Няма политики, които да се изготвят от този център и да имат ясно обръщение. Няма цели и цели ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.

По думите му не е ясно кой ръководи страната.

" Това държавно управление е нездравословно. Таксата от 20 лева на мегаватчас е безсмислена. Сега финансовият министър ще анулира приходите от тази такса, тъй като няма по какъв начин да ги събере. Дерогацията е европейско решение, в случай че някой счита, че има злоупотреби, дано да има следствие, да се назначи необикновен шеф в " Лукойл ", с цел да се види дали има приключване на средства ", добави Драгомир Стойнев.

Според него различен петрол на този стадий, толкоз бързо, България няма от кое място да си достави.

" Нито един избор на съмнение не е неправилен. Границата ни не се охранява добре. Както министърът на вътрешните работи е отговорен, дали не е отговорен и основният секретар на Министерство на вътрешните работи ", сподели още Драгомир Стойнев.

Той разяснява вота в София на миналите локални избори по този начин: " Ваня Григорова реализира добър резултат, който е триумф на Българска социалистическа партия, на лявото в България. Важно е да се успокоят пристрастеностите и да се работи за София. Надявам се да има разговор в Столична община, тогава се взимат верните решения. На идващите избори ще се готвим за кметското място. Българска социалистическа партия ще има лична кандидатура за ръководител на Столичния общински съвет, хубаво е да не се стига до нови избори за общински съветници ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР