Политическата група на Обединени патриоти не подкрепя тона на президента

...
Политическата група на Обединени патриоти не подкрепя тона на президента
Коментари Харесай

Воля и Обединени патриоти не подкрепиха президента, говорел празни приказки

Политическата група на " Обединени патриоти " не поддържа тона на президента Румен Радев. Това разгласи от името на групата Искрен Веселинов, като уточни, че " не е е добре, когато този, който въплъщава единството на нацията да афишира война. "
Според Веселинов проблемите се коренят в рецесията на елитите, а неналичието на зрялост в политическата класа.
„ От тази естрада неведнъж беше произнесена думата рецесия. Всъщност има една съществена рецесия, която от десетилетия страда българското общество и това е рецесията на елита.
Кризата на тези, които ръководят, се корени е невъзможността те да бъдат на онази висота, която са били предците ни, строителите на модерна България със способността си да овладеят своето его, своят персонален интерес и да слагат националният над всичко “, уточни Веселинов.
Той не в удовлетворен от " негативизма, с който е заливан народът "
" Ние сме длъжни не да приказваме за безнадеждността, а да дадем вяра на хората. Нека да търсим решенията, а не войните, настоя още депутатът
Той разгласи, че " патриотите са подготвени за разговор, с което на процедура поддържа тезата на Движение за права и свободи.
От своя страна, водачът на " Воля " Веселин Марешки уточни, че президентът говорел празни приказки. Той изиска от Румен Радев да се произнесе за възбраната да гласоподават необразовани и да има видеонаблюдение на процеса на преброяване на бюлетините. Но президентът не се интересувал от това, съгласно фармацевтичния необут. 
Българска социалистическа партия пък задушавала другите възможности на прехода, счита още той. " Вие сте им доста комфортни на ръководещите ", обърна се Марешки към социалистите. По думите му всички се страхували да " пробват " " Воля " във властта.
" Проблемът на президента е, че е президент на Българска социалистическа партия, а не на всички българи ", добави Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР