Политическа активистка, която казва, че е била често дрогирана“ и

...
Политическа активистка, която казва, че е била често дрогирана“ и
Коментари Харесай

Жена, „злоупотребявана, след като е била подложена на удар“, казва, че Джеймс Клевърли трябва да бъде уволнен

Политическа активистка, която споделя, че е била „ постоянно дрогирана “ и измъчвана в предишното, изиска Риши Сунак да уволни Джеймс Клевърли поради неговата гнусна смешка с опиати за обезчестяване на среща.

Джина Милър, която оглавява Партията на истината и справедливостта, разказа разпространяването на рохипнол като „ едно от най-лошите закононарушения, които можете да си визиите “. Тя сподели, че е „ повече от ужасяващо “, че министърът на вътрешните работи е бил чут да го подценява.

The Mirror разкри, че господин Cleverly е споделил на посетители на събитие на Даунинг Стрийт, че „ малко рохипнол в нея пийте всяка вечер “ беше „ в действителност не е нелегално, в случай че е единствено малко “. Той също по този начин се засмя, че тайната на дългия брак е да гарантирате, че брачната половинка ви е „ някой, който постоянно е леко замаян, тъй че в никакъв случай да не може да разбере, че има по-добри мъже някъде “. Неговите мнения пристигнаха часове, откакто личният му отдел разгласи проекти за битка със спайкването.

Г-жа Милър, която сподели, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР