Полина Влахова има над 20-годишен опит в областта на маркетинговите

...
Полина Влахова има над 20-годишен опит в областта на маркетинговите
Коментари Харесай

Полина Влахова, „Филип Морис България“: Вървим с уверени крачки към бъдещето

Полина Влахова има над 20-годишен опит в региона на маркетинговите връзки на разнообразни управителни позиции в компании като Procter & Gamble, Pernod Ricard и The Absolute Company. От 2020 година управлява стратегическото развиване на марките в портфолиото от бездимни артикули на „ Филип Морис България “.

През последните 5 години „ Филип Морис България “ сполучливо развива категорията на бездимните други възможности, какви са провокациите и опциите пред вашата компания?

Да бъдеш първи, да въведеш иновация постоянно е предизвикателство. Иновациите всекидневно са посрещнати с избрана доза песимизъм. Още по-трудно е да бъдеш иноватор в един толкоз закостенял и контролиран бранш като нашия. Да си първи изисква да преодоляваш трудности, през които никой не е прекосявал до момента. Да извървиш нов път с ясното схващане, че правиш този път по-лесен за съперниците ти, които ще минат по него след теб. Бездимните други възможности са бъдещето и ние във „ Филип Морис България “ вървим с уверени крачки към него. Все повече хора минават към тях. В България потребителите към този момент са над 200 хиляди и планираме да ги удвоим до 2025 година За тези 5 години се сблъскахме с неналичието на задоволително информация за бездимните други възможности. Но успяхме да изградим доста високо равнище на доверие в продукта и марката, на схващане у пълнолетните пушачи за понижаване на вредата и евентуалните изгоди за тях, а и за публичното здраве.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР