Поли от Игри на волята сподели, че цял живот се

...
Поли от Игри на волята сподели, че цял живот се
Коментари Харесай

Паулина от "Игри на волята" за отношенията с един много специален за нея мъж и още

Поли от " Игри на волята " показа, че цялостен живот се пробва да впечатли един съответен човек, а това е татко ѝ. Винаги е търсила точно неговата оценка и мнение, а от известно време следи смяна в връзките им. Тя споделя, че преди години е чувала най-вече отрицателното мнение за едно или друго, а в този момент той се отпуснал и споделял повече, само че за хубави неща. " В годините това ме е ограничавало в артистична позиция. Винаги се питах какво ли е неговото мнение ". 

Виж още: " Игри на волята ", каквито не сме ги виждали! Мани качи извънредни фотоси

Отношението му към нея се трансформирало много, когато тя е взела решението да се грижи сама за болния си дядо. Тогава той почнал да възприема щерка си като огромен човек, чието мнение би желал да чуе. " Тази покруса в фамилията ни сътвори напълно друга връзка с него ".

Виж още: Кой завоюва сърцата на феновете? Топ 7 на най-следваните участници от " Игри на волята "  

Красавицата споделисъщо по този начин, че извънредно щастлива от решението си да се завърне в България за дълготрайно време. В изявление за " Събуди се " тя описа, че е останала възхитена от хубостта на родината ни и се надява, че ще привличаме повече туристи, тъй като имаме възхитителни кътчета. 

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР