Поли Генова, която тази седмица зрителите на Нова тв гледат

...
Поли Генова, която тази седмица зрителите на Нова тв гледат
Коментари Харесай

Поли Генова иска сватба, но няма предложение

Поли Генова, която тази седмица феновете на Нова тв гледат в предаването „ Черешката на тортата ”, а след дни ще блесне и в новия сезон на шоуто „ Като две капки вода ”, желае женитба, на която пред всички другари и родственици, да каже „ да ” на обичания си. Само че към този момент няма предложение.

Не, не тлее спор в хармоничната й връзка с Джоузеф Шардон, с който имат наследник Даниел. И въпреки всичко е реалност, че предложение за брак към момента няма. А пък Поли, която до преди да стане майка по никакъв начин не е била привлечена от концепцията да става госпожа, не крие за смяната в настройката й. „ По време на бременността осъзнах, че давайки нов живот, ми се желае по някакъв метод традицията да бъде спазена, въпреки че постоянно съм била срещу брака и документите не са ми се виждали доста привлекателни и впечатляващи ”, призна тя. С Джоузеф, с който се срещат през 2016 година на премиите на „ БГ радио ” в Пловдив, не са сгодени. Той не й е правил предложение, само че пък очевидно са говорили по тематиката, тъй като певицата издава: „ Може би, както споделя Джоузеф, не е изключено да се случи някой ден ”.

Това обаче не въздейства на щастието им. Певицата, която в случай че се омъжи за Джоузеф, ще бъде Поли Шардон, не пропуща да го похвали всякога, когато стане дума за него. Двамата дружно се грижат за сина си. Поли напълно целеустремено не желала детегледачка, тъй като държи с Джоузеф да прекарват оптимално време със сина си. Разбира се, постоянно когато имат опция и не са на работа, се включват и нейните родители. „ Половинката ми е извънредно спокоен човек, за разлика от мен. Заедно сме поради неговото схващане и самообладание ”, споделяла е Поли, която с изключение на всеотдайна майка, продължава да работи старателно върху музикалната си кариера. Джоузеф я поддържа напълно. Двамата са сътрудници в същинския смисъл на думата. „ Голяма опора ми е изключително в този момент, в тези тежки времена. Хората на изкуството съвсем нямаме работа. И в действителност съм безпределно признателна, че животът ме срещна с него ”, споделя изпълнителката.

Джоузеф се усеща добре в България, само че обичаната му знае, че му липсват другари и среда. За благополучие лека-полека стартира да ги намира и тук. Джоузеф, който работи във компания за театрално осветяване, се реалокира тук, поради обичаната си. И тъй като тогава съвсем не знаел български език, не му било елементарно да контактува с роднините и приятелите й. Само че много бързо напредва и в тази посока. Плюсът в това, че Поли и Джоузеф са с разнообразни националности е, че дребния Даниел ще приказва няколко езика. Поли му приказва на български език, а Джоузеф, който е от Нидерландия, а майка му е от Филипините, се обръща към сина си на нидерландски. Родителите пък си приказват на британски.

Двамата се срещат през 2016 година на премиите на „ БГ радио ”. Джоузеф пристигнал на празненството и на британски помолил певицата да се снимат. На идната година се видели отново на същото събитие. Тогава пламнала и любовта им. Когато Поли забременява, Джоузеф не се поколебава да се реалокира в България. Той също е обвързван с шоубизнеса. Компанията, в която работи, се занимава със театрално осветяване и на спектакъла, на който срещнал Поли, трябвало да следи дали всичко е наред. Сега той работи отдалечено от България, само че постоянно пътува до родната си страна, като в доста от случаите певицата го съпровожда. „ Сега, поради пандемията, не пътуваме на никое място и останахме тук. Положителното е, че бяхме благословени да преживеем всички дружно като семейство скъпи моменти като първите стъпки на Даниел, първите му думи ”, споделя Поли.

Певицата води много забързано всекидневие даже в пандемията. Между записите, интервютата и фотосите тя се старае да намира време за битовизмите, с които се занимава всяка майка – почистване, пране и най-много време за детето. Обожава да е с Даниел, да играят, да учат нови неща. Той я учи на самообладание и жертвоготовност. Поли признава, че с него си дава сметка, че светът се трансформира толкоз бързо, че постоянно има какво да надградиш, в каква посока да се обогатиш.  Певицата се оправя сносно с всички задължения. Толкова, че макар пандемията, предходната година издаде албума си „ Твоя ” и взе участие в шоуто „ Маскираният артист ”. Сега работи по нови песни и се приготвя за изявите си в шоуто „ Като две капки вода ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР