Поли Генова е сред родните изпълнители, които жънат успех след

...
Поли Генова е сред родните изпълнители, които жънат успех след
Коментари Харесай

Поли Генова си промени отношението към брака: Идва ли предложението за годеж?

Поли Генова е измежду родните реализатори, които жънат триумф след триумф въпреки и в това тежко за всички ни време. Популярността отвън България на последните ѝ две песни потвърждават това. 

Виж още: Момче или момиче? Симона Загорова разгласи пола на бебето, раждането е напълно скоро!

Тази седмица в " Черешката на тортата " пък разбрахме, че след кърменето на сина си Даниел, певицата още веднъж се е върнала към вегетарианството. В изявление за сп. " Ева " тя добавя, че кръвна група А+, а съгласно проучванията това значи, че се нуждае от повече плодове, зеленчуци и протеини от различен източник. " В хладилника ни има пресни сезонни зеленчуци – броколи, карфиол, картофи, сезонни плодове – круши, ябълки, разнообразни сирена. Джоузеф обича да готви месо. Даниел има прелестен вкус за разлика от мен като дребна ", споделя тя. 

Виж още: Това Крисия ли е? Тийн певицата сподели забележителни форми

Поли Генова разяснява и връзката си с Джоузеф, като дефинира връзките си като " сътрудници в същинския смисъл на думата ". Двамата се допълвали, а той ѝ помагал доста в грижите за детето. 

Виж още: Джино Бианкалана и обичаната му жена се преобразиха за охолно празненство с тематика

Певицата и холандецът живеят на така наречен " фамилни начала ". Двамата не са сгодени. " Не ми е предложил. По време на бременността осъзнах, че давайки нов живот, ми се желае по някакъв метод традицията да бъде спазена, въпреки че постоянно съм била срещу брака и документите не са ми се виждали доста привлекателни и впечатляващи. Може би, както споделя Джоузеф, не е изключено да се случи някой ден ", приключва тя.

Изображение: https://www.instagram.com/poli.genova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР