Полетите на президента на Русия са свързани със съвместната работа

...
Полетите на президента на Русия са свързани със съвместната работа
Коментари Харесай

Личният пилот на Путин с шокиращо признание ВИДЕО

Полетите на президента на Русия са свързани със взаимната работа на най-хубавите експерти от наземните служби, диспечери, водачи и стюарди.

Но изключителни обстановки могат да се случат даже и на самолета на Владимир Путин. За това споделя някогашният персонален водач на президентския Ил-96 Владимир Федорушкин.



Той разкрива, че трагичният полет е бил по линията Москва - Петербург. Владимир Путин бързал за значима среща.

" Времето в Москва, а и в Петербург, беше доста неприятно за пилотиране, имаше непряк, мощен вятър. А ние таман излитахме. И някъде на 5-6 хиляди метра попаднахме във въздушно течение, появи се мощна турбулентност и то при напълно ясно небе ", споделя водачът.



По думите му това е бил в действителност най-страшният и най-сложен полет за цялата му кариера.

" 40 години съм летял, само че в никакъв случай не бях попадал в такива условия. Автопилотът ни отхвърли, рулят беше стеснен и можеше да се мести единствено на една трета.

Набирахме 9 хиляди метра и по този начин ни друсаше, че в случай че не бяхме пристегнати с колани, главите ни щяха да се разбият в тавана. В Петербург имаше мощен дъжд, а рулят ни беше цазепил, изобщо всичко най-лошо ", споделя Владимир Федорушкин.

Независимо от от тежките условия, той съумява да приземи сполучливо самолета. След това бил извикан на диалог при Владимир Путин.


" Разбира се, той ме повика в кабинета си и поговорихме за това, което се е случило. Попита какво е станало. Разбира се, беше неприятно. Вероятността да се разминем с пистата за кацане беше на 90%, само че ние се справихме. "

Как в действителност самолетът на Путин е станал негов работен кабинет и за какво там няма здравна каюта и какво влиза в президентското меню, може да видите във видеото, написа Блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР