Полетът на Джеф Безос в космоса със сигурност е едно

...
Полетът на Джеф Безос в космоса със сигурност е едно
Коментари Харесай

Полетите в космоса са факт! Ето кои звезди вече имат билети за пътешествието

Полетът на Джеф Безос в космоса сигурно е едно от събитията на годината и на столетието като цяло. Той и този на Ричард Брансън от началото на месеца слагат началото на галактическия туризъм, а редица звезди към този момент са закупили или най-малко възнамеряват да са измежду първите туристи в Космоса. Ето и кои!

Аштън Къчър

Актьорът даже е имал билет за полет на Virgin Galactic, само че брачната половинка му, Мила Кунис, го е убедила да го продаде. Всъщност той е трябвало да бъде на идващия полет за космоса. Просто Кунис му обяснила, че е женен мъж с деца и не е най-разумното нещо на света да бъде изстрелян в орбита.

Виж още: Когато абсурдът ти взима всичко: Как огромните звезди на Холивуд станаха персони нон грата?

Леонардо ди Каприо

Актьорът си купи билет за Virgin Galactic още през 2013 година Кога ще лети и дали ще лети, за момента не е ясно, само че пък има билет. Според някои медии той даже има два билета, като вторият ще продаде на аукцион и ще подари парите за щедрост. 

Джъстин Бийбър

Една от детските фантазии на артиста е да е астронавт. Затова още през 2013 година и той си купува билет. По-късно споделя, че даже би се радвал да снима клип в космоса. 

Виж още: Без сутиен, без задръжки: Бела Хадид шашна на аления килим в Кан, прикри прелестите си с бижу 

Кейт Уинслет

Тя даже има билет подарък, защото преди години е избавила майката на Брансън от пожар в курорт преди години. И без това събитие тя щеше са има билет, така каот е брачна половинка на племеник на Брансън, който оглавява маркетинг екипа на компанията му. 

Кейти Пери

Интересен факт е, че Пери купува два билета - за нея и за Ричард Бранд. Всъщност това е подаръкът му за 35-ия рожден ден. Е, двамата към този момент са разграничени, само че по този начин и не излиза наяве какво се е случило с билетите им и желанията за полет. 

Виж още: Вечно втори: Актьорите, които са постоянно в сянката на своите звездни братя и сестри

Лейди Гага

Певицата не си е купила билет за полет, само че пък ще пее на другите пасажери в някоя от ракетите. Така че просто ще стане бартер, само че тя ще стане и първата певица, която е пяла в космоса онлайн.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР