Полет на United Airlines от Лондон до Нюарк, САЩ, беше

...
Полет на United Airlines от Лондон до Нюарк, САЩ, беше
Коментари Харесай

Полет на United Airlines от Обединеното кралство бе отклонен след „животозастрашаващо поведение от страна на пътника“

Полет на United Airlines от Лондон до Нюарк, Съединени американски щати, беше отклонен за Мейн след „ животозастрашаващо държание “ на борда.

Боинг 767 на United Airlines от Лондон до Ню Йорк разгласи изключителна обстановка заради непослушен пасажер, сподели полетен радар. Според Planespotters.net, полет UA883 излетя от Хийтроу в Лондон в 08:18 локално време тази заран и прекоси Атлантическия океан до Ню Йорк.

При постигане на региона на Бангор в Мейн, самолетът разгласи спешно и направи бързо втурване. Не след дълго екипажът кацна безвредно в Бангор, откакто излъчи кода 7700 squawk.

Бяхте ли на полета? Видяхте ли какво стана? Ако сте в сигурност да споделите какво сте видели, тогава се свържете с: [email protected]

Разбира се, че при допиране самолетът е бил посрещнат от органите на реда, с цел да извадят пасажера, написа Flight Emergency на X, някогашен Twitter. Подробности за случая на борда към момента не са налични и не е ясно по кое време полетът ще продължи към първичната си дестина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР