Полемика с Росина Станиславова нямам, тя има полемика със закона.

...
Полемика с Росина Станиславова нямам, тя има полемика със закона.
Коментари Харесай

Георгиев: ДБ да предложат зам.-кмет да довърши мандата на Станиславова

Полемика с Росина Станиславова нямам, тя има дискусия със закона. Посланието от нашата група на ГЕРБ, е Демократична България да предложат кой заместник-кмет да бъде определен да довърши мандата на Станиславова. Това съобщи ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев по отношение на решението на Върховен административен съд за кметицата на Красно село, съобщи кореспондент на БГНЕС

Върховен административен съд през днешния ден дефинитивно излезе с решение, че е открит спор на ползи, обвързван с кметицата на регион Красно село в София.

“Каквото предложат политическите патрони от Демократична България, ние заявяваме, че ще го подкрепим ”, заяви Георгиев.

Той сподели, че е доста значимо да се отделят обстоятелствата от персоналните нападки. По думите му от Демократична България няма по какъв начин да не предложат никого за претендент. “Очакваме тяхното мнение, да се крият за това, че няма да повдигнат някого, не е съществено ”, безапелационен е той.

Председателят на СОС е безапелационен, че при влизане в действие на закона, пълномощията на кметовете се приключват и те се освобождават предварително.

“Политическата отговорност е на Демократична България, както за издигането на този претендент, по този начин и за този избор ”, акцентира той.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР