Полакомяваш се да участваш в игра, уж организирана от голяма

...
Полакомяваш се да участваш в игра, уж организирана от голяма
Коментари Харесай

На лов за наивници: Измамници точат сметки като обещават големи награди с простовати игри

Полакомяваш се да участваш в игра, сякаш проведена от огромна комерсиална верига в обществените мрежи и оставаш без пари – това е реалност, разказана от Нова телевизия.
Каква е измамата – да вземем за пример, правиш „ Тест на деня ” – холограма, в която да разпознаеш обещано число. След това даваш данни за банковата си карта, с цел да ти преведат премията – 1000 лв..
 Японец мамил 35 дами по едно и също време поради дарове Японец мамил 35 дами по едно и също време поради дарове
Японец е задържан, откакто се оповестява, че се е срещал с повече от 35 дами по едно и също време. Такаши Миягава, работещ на ненапълно работно...
Според специалиста Спас Иванов, предоставиш ли си така наречен дневен код на банковата си карта (CVC код), хакерите към този момент има достъп и могат да теглят. CVV/CVC кодът е изискван при всички интернет заплащания, където платежната карта не се намира физически и където не е допустимо да се изисква персоналния ПИН на платежната карта. CVV/CVC се намира върху задната страна на картата.
От " Активни консуматори " са безапелационни, че в случай че ще се дава парична премия, то би трябвало да се дава единствено банкова сметка и нищо повече.
Други знаци, че става въпрос за машинация - по кое време е основана дадена Facebook страница, от която има стартирана игра, по какъв начин се поддържа връзка с потребителите, има ли изобщо информация на формалната интернет и Facebook страница на съответната известна комерсиална верига за такава игра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР