Полъх от Африка се усеща в новата круизна колекция за

...
Полъх от Африка се усеща в новата круизна колекция за
Коментари Харесай

Dior представи круизната си колекция в Маракеш

Полъх от Африка се усеща в новата круизна сбирка за 2020 година на фешън къща Dior. Новите творения бяха показани от италианската фешън дизайнерка Мария Грация Киури в остарелия замък " Ел Бади " в Маракеш, Мароко.

Около 800 VIP посетители и звезди, измежду които американската актриса Джесика Алба и италианският диджей Джованоти, участваха на дефилето, отдадено на срещата на разнообразни култури. Манекенките минаха по подиума 89 пъти, с цел да показват тоалети, смесващи самоуверено текстури и цветове.

" Понастоящем всички приказват за разлики и никой не се интересува от това, което ни свързва ", сподели Киури на конференция преди дефилето.

Тя е предложила на дизайнери от Кот д`Ивоар да дадат приноса си за сбирката посредством присъщи за родината им памучни платове. Киури е употребила също услугите на френската антроположка Ан Грофийе, афроамериканската художничка Микален Томас, дизайнера Пате Уедраого, прочут с псевдонима Пате О, от Буркина Фасо, който е обличал Нелсън Мандела, и английската дизайнерка с ямайски генезис Грейс Уелс Бонър.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР