Полага се асфалтова настилка по новия пробив на бул.“Филип Кутев“,

...
Полага се асфалтова настилка по новия пробив на бул.“Филип Кутев“,
Коментари Харесай

Фандъкова: Новият пробив на бул.“Филип Кутев готов до края на октомври

Полага се асфалтова настилка по новия пробив на бул. “Филип Кутев “, който е напълно нов бул. със стратегическо значение за построяването на третия градски кръг. Работата се движи в период и чакаме до края на октомври булевардът да е подготвен.

Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова при инспекция на обекта на място дружно със зам.-кмета по строителство инж. Ангел Джоргов, предадоха от пресцентъра на Столична община.

Това е обект, който трансформира града дружно с метрото и Южната дъга на Околовръстен път, който заложих в програмата си, сподели кметът Фандъкова. Бул. “Филип Кутев “ е доста значим за града дружно с бул. “Тодор Каблешков “, обезпечава връзка сред бул. “България “ и бул. “Симеоновско шосе “. Изцяло нов бул. от кръстовището с ул. “Сребърна “ до бул. “Симеоновско шосе “ и бул. “Г. М. Димитров “, който има за цел да изведе трафика, да пренасочи директното придвижване и да усъвършенства качеството на въздуха, сподели също кметът Фандъкова.

Работи се и по осъществяването на тротоарите с широчина 4.50-5 м и велоалеи от двете страни. Запазва се и разграничителна линия за създаване на трамвайно трасе. Ще бъде изпълнено ново улично ЛЕД осветяване.

Заедно с новия бул. са построени и нови канали по бул. „ Симеоновско шосе “ и бул. “Г. М. Димитров “, сподели зам.-кметът по строителство инж. Ангел Джоргов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР