Пол Стенли от рок бандата Kiss изригна в социалните мрежи.

...
Пол Стенли от рок бандата Kiss изригна в социалните мрежи.
Коментари Харесай

Известен рокаджия скочи срещу смяната на пола за непълнолетни

Пол Стенли от рок бандата Kiss изригна в обществените мрежи. Тъй като „ културните войни “ към правата на транссексуалните не престават, вокалистът и китарист на групата Kiss Пол Стенли показа мнението си за най-хубавите медицински грижи за малолетни.

В платформата Туитър Пол показа по какъв начин той вижда нещата.

„ Има ОГРОМНА разлика сред това да учиш на приемане и да нормализираш и даже да насърчаваш за метод на живот, който обърква дребните деца и ги кара да слагат под въпрос своята полова идентификация “, гласи постът.

Рок легендата добави, че възрастните „ могат да решат, че промяната на пола е техен (на децата им) нужен избор “ и съобщи, че подрастващите не би трябвало да имат право на интервенции и процедури за промяна. Според

Пол родителите от ден на ден поддържат и предизвикват децата си за това. 

Както Ендокринното общество, по този начин и Световната професионална асоциация за трансджендър здраве

не предлагат хирургическа интервенция за потвърждаване на пола преди 18-годишна възраст,

в случай че пациентът, неговият доктор и експерт по психологично здраве не са съгласни, че намесата е нужна.

Завършвайки изказването си, Стенли показа, че прекалено много родители са объркали „ приемане с нормализиране и поощряване на обстановка, която е битка за същински засегнатите, и са я трансформирали в тъжна и рискова наклонност “.

Твърденията му идват на фона на продължаваща акция за дезинформация по отношение на грижите за транссексуални младежи.

Няколко щата не разрешиха грижите за промяна на пола на малолетни, потвърждавайки, че не би трябвало да бъдат алтернатива за лица под 18-годишна възраст

- макар че някои законодателни органи в Тексас, Канзас и други страни започнаха безшумно да се пробват да покачат минималната възраст до 26 години, написа „ Billboard “. 

Макар че тези изказвания за „ необратимите “ процедури са постоянно срещани, обстоятелствата демонстрират, че те в огромна степен са погрешни. В изявление за изданието предходната година доктор Джошуа Д. Сейфър, изясни, че интервенциите, за които се тревожат доста от тези десни законодатели и Пол Стенли, са „ нормално непокътнати за възрастни “, като единствено изключителни случаи изискват по-неотложна интервенция. „ Преди каквато и да е здравна или хирургическа намеса за потвърждаване на пола („ потвърждаване на пола “ е съвременен термин, заменил „ промяна на пола “, тъй като даже най-убедените деятели прозряха, че полът не може да се промени, без значение от напъните и желанията - б.р.) всички малолетни би трябвало да преминат обзор при експерт за психологично здраве.

След като се реши, че са подготвени за медицинска/хирургична намеса, се пристъпва към процесите, които предлагаме за възрастни “, сподели той.

Твърдението на Пол се опроверга непосредствено и от всички огромни медицински организации в Съединени американски щати, в това число Американската здравна асоциация, Американската академия по педиатрия и Американската психическа асоциация, които са съгласни, че грижите за промяна на пола освен не са рискови за транс младежите, само че в множеството случаи са извънредно потребни и животоспасяващи.

Има няколко типа хирургически операции, свързани с така наречен смяна на пола. Първите са по-скоро козметични - например феминизация на лицето, премахване на гърдите и така нататък При по-сериозната хирургия се отстраняват гениталиите, т.е. пациентите се подлагат на дезинфекция (кастрация). Защо това демократичните медицински организации дефинират като „ безвредно за младежите “, остава изцяло неразбираемо. При всички положения сходни намеси са необратими - б.р.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР