“Покрай участието ми в протеста, получих съобщения, че съм защитник

...
“Покрай участието ми в протеста, получих съобщения, че съм защитник
Коментари Харесай

Фицата потресен — набедили го за защитник на ЛГБТ общността

“Покрай присъединяване ми в митинга, получих известия, че съм бранител на ЛГБТ общността. Това е неуместно! ”, гневи се в изявление за “Труд ” известният артист Филип Аврамов-Фицата.

“Аз съм срещу Русия, Съединени американски щати и срещу всички, които на гърба на Европа печелят големи пари. Не желая да се преценявам с вашите велики тактики за живота и вашите ЛГБТ. В един миг

ще би трябвало да стартираме да се борим за хетеросексуалните си права! ”,

споделя още в изявлението носителят на “Икар ” за водеща мъжка роля през 2017 година

Наред с тези си терзания, артистът недоумява за какво заделяните от страната средства за просвета са толкоз малко.

“Защо не отделят един % за просвета, след тези 34 години обуначване!? Казват — война е, по тази причина културата страда, тъй като би трябвало да сме съпричастни — с кой и защо?! От вашите 100 БТР-а и всичко в Украйна ще се оправи, даваме им ги гратис като ковчези, с цел да пазиме демокрацията! ”, недоумява Аврамов.

Актьорът споделя вижданията си и във връзка с експанзията и педофилите.

“Мен ме плаши огромната експанзия в последно време, тъй като откакто

излязох на митинг против насилието над дами и по-късно в границите на пет дни се случиха 10 ужасяващи неща — по две закононарушения дневно!

Има ескалация и не мога да схвана какво би трябвало да се случи още, с цел да се вземат ограничения?! Ако ръководещите желаят да вземат решение по този метод нещата в България, всеки ден ще бъдем на площада. Имаше интервал, в които всеки ден съм бил на площада, а в този момент имаме късмет леко да променим Съдебната система. Трябва да има обективен обществен указател за нарушителите, а не да чукнеш да провериш и нищо да няма — защо е свидетелството за съдимост тогава, в случай че в него не написа, че си лежал в пандиза?! Това се отнася изключително и за педофилите. В Щатите има обществен указател за това и брокерите не могат да отдадат жилище, в случай че има повече от три педофила в даден регион, а ние тук ги прикриваме, обаче това са заболели за цялостен живот хора, същото е и с лудите, за които нямало места. Те би трябвало да седят там, където им е мястото, а не да четем и слушаме за случаи, по какъв начин някой умъртвил баба си или дядо си, тъй като нещо не го кефели! ”, безапелационен е артистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР