Покрай документалния филм на HBO Leaving Neverland, който излезе в

...
Покрай документалния филм на HBO Leaving Neverland, който излезе в
Коментари Харесай

Тайните на имението Невърленд

Покрай документалния филм на HBO Leaving Neverland, който излезе при започване на месеца, имението на Майкъл Джексън се трансформира още веднъж в едно от ай-коментираните места в света . За това какво се е случвало зад високите стени от години се носят всевъзможни легенди и митове. Ето част от тайните на Невърленд, за които не се приказва доста, само че знаем, че са истина.

Майкъл Джексън взема решение за купи голямата земя и прилежащите към нея пристройки, които през днешния ден носят името " Сикамор Валей Ранч ", откакто с Пол Маккарти снимат клип към обща ария точно в този регион. Точната цена по този начин и остава тайнственост, само че е някъде сред 17 и 30 милиона $ . А Краля на попа тогава е едвам на 29 години.
 Бивша прислужница на Майкъл Джексън с нови обвинявания
Бивша прислужница на Майкъл Джексън с нови обвинявания

Атаката против починалия музикант продължава

Домът на Джако е мястото, където той е канел десетки дребни деца, с цел да се забавляват по неприличен метод, както настояват главните обвинявания към него. Но не трябва да пропущаме и обстоятелството, че в Невърленд чести гости са били и редица известни персони , които са били изцяло наясно какви ги е правил Джексън.
 Снимка 414290

Маколи Кълкин, Никол Ричи (която е кръщелница на Краля на попа), Елизабет Тейлър и още доста други са били посетители на Джако в имението и очевидно са приемали протичащото се за изцяло обикновено или просто другарството им е било по-силно от морала.

В имението Невърленд се е помещавала и голяма, частна зоологическа градина с повърхност цели 300 декара , в която Джако е развеждал своите дребни и огромни посетители. Шимпанзе, орангутани, тигри, жираги, папагали, слон, фламинго и доста влечуги - за тях изпълнителят харчи големи суми, а след гибелта те напират своя нов дом в разнообразни точки на Щатите.

Освен зоопарк, имението има и личен увеселителен парк с десетки атракциони . Той е тематичен - отдаден на Питър Пан, а оборудванията са най-модерните за времето си. Огромната повърхност на Невърленд се обикаля от две влакчета, с които напредването е по-бързо и занимателно. Е, кое дете няма да желае да пристигна тук...
 Снимка 414279

Джексън се е сдобил и със супер модерната за времето си кислородна камера , която е вярвал, че ще му помогне да остане за дълго млад или най-малко да доживее 150 години.

Причината за покупката е изгаряне на кожата при снимане на реклама, само че щом схванал, че този вид терапия забавя стареенето на клетките, Джако прекарвал много повече време в нея. Въпреки това, той живя едвам 1/3 от годините, които си бе планувал...
 Снимка 414277

След гибелта на Краля на попа, проверяващите се натъкват на много забавни открития в имението. Не една и две са картините, които изобразяват пристрастията му към дребните момченца.
 Принцеса Даяна, Майкъл Джексън и необикновената връзка посред им
Каква връзка са имали принцеса Даяна и Майкъл Джексън

Архивите приказват

На скрито място Джако е пазим фотография с подпис от Маколи Кълкин , а в едно от пространствата намират и роботизирана глава, която доста прилича тази на Джексън. Няма по какъв начин да пропуснем и обстоятелството, че децата концепция в дизайна, като на всички места има десетки фигури на хлапета в разнообразни пози и обстановки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР