Покойната кралица можеше да е вечеряла с някои от най-добрите

...
Покойната кралица можеше да е вечеряла с някои от най-добрите
Коментари Харесай

Любимата храна за вкъщи на покойната кралица за 10 британски лири, тя изпращаше лакей по пътя да я вземе

Покойната кралица можеше да е вечеряла с някои от най-хубавите храни в света, само че тя към момента беше пристрастна към инцидентните ястия за у дома.

Беше разкрито, че някогашният монарх постоянно е поръчвал едно и също вкусно лакомство, когато е отсядала в обичаното си шотландско леговище Балморал - и е изпращал прислужник да вземе поръчката ѝ.

Вътрешен човек по-рано удостовери пред Fabulous: „ Тя доста понякога се почерпи с риба и пържен картоф, когато беше в Балморал. Лакей е изпратен да го вземе от локалния град Балатер. “

Нейно Величество също се наслаждения на кебап в предишното, съгласно Hello! списание. Кралският сътрудник Jayne Seymour разкри, че Krazy Kebabs takeaway в Swaffham е получила поръчка за доставка по телефона до Sandringham House.

Шофьорът на доставката сподели на Джейн: „ Предположих, че храната е за прислужник. Но когато стигнах до входа, един иконом я взе и сподели, че е за кралицата. Надявам се, че й е харесало – ние сме известни с най-хубавите кебапчета в Норфолк....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР