Покойната кралица Елизабет Втора изненада всички със завещание на най-голямото

...
Покойната кралица Елизабет Втора изненада всички със завещание на най-голямото
Коментари Харесай

Изненадващо завещание на кралица Елизабет! Най-голямото й бо...

Покойната кралица Елизабет Втора изненада всички със наследство на най-голямото си благосъстояние.

Погребението на английския монарх бе преди няколко седмици, само че към момента се приказва за него, както и това кой ще наследи богатите й сбирки от изкуство, бижута и други полезности, притежавани от Нейно Величество приживе.

И до момента в който в медиите текат горещи полемики кое благосъстояние при кого ще отиде, то едно същинско фамилно богатство бе наследено от децата на Кейт и Уилям – принц Джордж, принцеса Шарлот и дребния принц Луи.

Става въпрос за обичаното място на кралицата в „ Royal Lodge “ в Уиндзор. Като дете тя прекарвала огромна част от свободното си време в къща за кукли, издигната в действителен размер. Заедно със сестра й Маргарет обличали куклите, след което пиели чай с тях.

Интересното е, че къщата, която като че ли преди малко е излязла от приказките, разполага с електричество, течаща вода, както и изцяло оборудвани спалня, кухня, баня и всекидневна.

Въпросната къща Лилибет, както я наричали, получила когато била шестгодишна.

Къщата е подарък в символ на благодарност на хората от Уелс към фамилията й. В тази къща са играли всички четири деца на Елизабет Втора и принц Филип, до момента в който били дребни. След това тя се трансформирала в огромна атракция за всичките й внуци, а в този момент и за правнуците.  

Елизабет реши да завещае въпросната къща на тримата наследници на Кейт и Уилям, написа zajenata.bg.

 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР