Поклонението пред ковчега на кралица Елизабет II беше преустановено, след

...
Поклонението пред ковчега на кралица Елизабет II беше преустановено, след
Коментари Харесай

Правителството на Обединеното кралство спря поклонението пред ковчега на кралица Елизабет II

Поклонението пред ковчега на кралица Елизабет II беше прекратено, откакто беше доближат цялостният потенциал от чакащи хора. Преди да бъде затворен достъпът до опашката, към 12,06 ч. централноевропейско време тя доближи дължина от осем километра. Това значи 14 часа очакване за достъп до Уестминстър Хол, където е положен ковчегът на кралицата, отбелязва Reuters.

" Влизането на опашката ще бъде прекратено най-малко за шест часа. Моля, не се опитвайте да се присъедините към опашката, до момента в който тя не бъде отворена още веднъж ", обявиха от Министерството на културата на Обединеното кралство.

Огромната опашка се простира на няколко километра и се чака към 750 000 души да преминат около ковчега на кралицата от през днешния ден до понеделник, когато ще се състои погребението на кралица Елизабет II.

Един човек, който е стоял на опашка, споделя, че е чакал близо 11 часа, откакто се е включил след работа в четвъртък вечерта. " Толкова доста почитам кралицата, че тя в никакъв случай не се уплаши ", сподели 29-годишната жена, до момента в който се приближаваше към началото на опашката.

В петък крал Чарлз, сестра му принцеса Анна и братята принцове Андрю и Едуард ще бдят 15 минути пред ковчега на кралицата.

Денят, в който светът се сбогува с кралица Елизабет

Погребението на кралица Елизабет II ще се състои в понеделник, 19 септември. Събитието ще се състои в 11 ч. в Уестминстърското абатство в края на формалния десетдневен печал. Денят на погребението ще бъде почивен за британците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР