Поклонение пред убития белградски адвокат Драгослав Миша Огнянович се проведе

...
Поклонение пред убития белградски адвокат Драгослав Миша Огнянович се проведе
Коментари Харесай

Овдовялата красавица Саня оплака разстреляния белградски адвокат: Мили мой, най-обични...

Поклонение пред убития белградски юрист Драгослав Миша Огнянович се организира в постройката на адвокатската гилдия в сръбската столица.  Там за пръв път след стрелбата се появи вдовицата на убития – Саня Папич, оповестява сръбският „ Блиц ”.   На поклонението участваха над 50 юристи, прокурори и съдии – другари на убития Огнянович. Сред тях бяха ръководителят на адвокатската гилдия на Сърбия Виктор Гостиляч, ръководителят на адвокатската гилдия на Белград Югослав Тинтор и юристи от разнообразни градове на страната.  

Цялата в черно, разплакана и с тъмни очила, вдовицата на Огнянович се появи в колегията през вчерашния ден следобяд. Новината за жестокото ликвидиране на Огнянович я съкрушила. Тя схванала за случилото се до момента в който била в Хърватска с дъщеричката си Лара.   Два дни след гибелта на брачна половинка си, Саня написа в обществените мрежи единствено: „ Мили мой, най-обични ”.  



Огнянович, който е бил бранител на Слободан Милошевич и редица представители на сръбския ъндърграунд беше убит пред дома си в Белград в събота вечерта. Той бил пред блока на улица „ Антифашистка битка “ дружно със сина си Петър, който е ранен в ръката.   26-годишният Петър към този момент излезе от болничното заведение с превръзка на ръката. Той не познавал мъжа, който стреля по него и татко му. След изписването си незабавно е бил разпитан от полицията.   4 са главните версии, спрягани в сръбските медии като причина за убийството – война сред мафиотския необут Лука Бойович, който юристът защитавал, и наследниците на починалите братя Шаранович, война сред два черногорски клана, занимаващи се с кокаин, възмездие на неудовлетворен клиент и спор вътре в клана на Лука Бойович.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР