Показното убийство на Алексей Петров извади на дневен ред въпроси

...
Показното убийство на Алексей Петров извади на дневен ред въпроси
Коментари Харесай

Убийството на Алексей Петров: Какви бяха политическите реакции

Показното ликвидиране на Алексей Петров извади на дневен ред въпроси като това поставя ли се началото на ганстерска война и връщаме ли се към годините на прехода.

Имаше реакции и на част от парламентарно показаните партии.

Корнелия Нинова, Българска социалистическа партия: Връщането на мутренския модел на ръководство на Борисов върна и мутренските години

Връщането на мутренския модел на ръководство на Борисов върна и мутренските години. Цялата страна стана пленник на страха му от отмъщение и на алчността на ПП-ДБ за власт и пари. Това написа в профила си във " Facebook " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Задкулисието, сделките за сфери на въздействие, неналичието на правораздаване водят до този резултат: гангстерски убийства измежду бял ден. Правосъдна промяна ли? Шенген ли? Всичко, до което се допрян, е злополука. Тези ни отдалечават всеки ден от Европа ", написа още тя.

" Но по-лошо: те разпадат държавността, завладяват институциите, с цел да ги използват за себе си и против неуместните. И най-лошо: никой български жител не е предпазен. Уж ценностното евроатлантическо болшинство се трансформира в рискова за хората и нездравословна за България сглобка ", добавя Нинова.

Отровената атмосфера, бягането от действителността, с цел да стигнем до подобен вид закононарушения ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР