Показен разстрел на бизнесмен и шесторно убийство. Така започна новата

...
Показен разстрел на бизнесмен и шесторно убийство. Така започна новата
Коментари Харесай

Топ разузнавач за показния разстрел на Петър Христов: Версията за Наглите героизира жертвата

Показен разстрел на предприемач и шесторно ликвидиране. Така стартира новата 2018 година у нас. Само в границите на две седмици страната ни бе разстърсена и боязън обзе хората, само че пък на масаа се сложиха доста значими въпроси, като този по какъв начин се търсят нарушителите у нас, откакто стана ясно, че Росен Ангелов с влезнала присъда за блудничество сполучливо се крие от Министерство на вътрешните работи в продължение на 9 години, написа " Пик ".

 

По горещата тематика коментар пред " България он еър " даде някогашния началник на Националната разследваща работа ген. Димо Гяуров. Той допусна, че няма да се стигне до причинителя на показния разстрел на Петър Христов в " Манастирски ливади " в София. Или някой ден ще се стигне до едно тяло в някоя кариера или бунар, за което да се допусна, че е на причинителя. Според ген. Гяуров версията, че убийството е обвързвано с делото " Наглите ", е опит да се героизира жертвата. 

" Много е нелицеприятно да се признава, че индивидът е характерен представител на Прехода и първичното струпване на капитал. По-важно е, че е тясно обвързван с значими представители на " подземния свят ". За мен е необяснимо по какъв начин елементарен охранител на дискотека става охранител на най-големия цех за захар, по какъв начин придобива целия млекопреработвателен бизнес в един регион? Той фактически командваше шефовете на полицията ", разяснява генералът.

По думите на ген. Гяуров на някого му е прекипяло. Възможно е да е някой, който да има да взема нещо от него, някой на който нещо му е взето, конкуренция, изместени сътрудници, неизплатени задължения, уточни той.

Според някогашния началник на Националната разследваща работа има липса на държавност и безочливост от страна на изпълнителите.

" Свидетели сме на връщане на времената на безсилието на страната. Какъв по-голям позор от това да има хиляди хора, оповестени за търсене и никой да не ги търси? ", означи ген. Гяуров в подтекста на показната пукотевица против един от шефовете на Национална агенция за приходите и жестокото шесторно ликвидиране в Нови Искър.

Вчера бе категоричено доказано от Министерство на вътрешните работи, че Росен Ангелов е килърът на шестте жертви, а претекстът не е единствено ревнивост, само че и предпочитание за грабеж на първокласни жилища. 

" Остава неразбираемо по какъв начин следствието стигна до това, че повода е неодобрение от нежеланието на жертвата да спомага за обирджийство. Как направиха извода, че останалите членове на фамилията са знаели? Това е в несъгласие на любовната връзка, която би трябвало да е загадка. Обяснението беше оперативни източници, което е смешно и тъпо ", показа своята позиция ген. Димо Гяуров.

Той позволи, че причинителят не е бил самичък и " нищо чудно лицето да е самоубито ". 

" Не настоявам, че това е осъществено от Министерство на вътрешните работи, а от съучастника му. Зам.-главният прокурор не е наясно по какъв начин се вършат тези експертизи ", сподели Гяуров.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР