Показания за схеми в хазарта дал дясната ръка на Васил

...
Показания за схеми в хазарта дал дясната ръка на Васил
Коментари Харесай

Дясната ръка на Божков дал показания за схеми в хазарта

Показания за схеми в хазарта дал дясната ръка на Васил Божков - Георги Попов, който беше екстрадиран у нас в петък. Той е бил разпитван през целия ден през вчерашния ден, заяви Българска национална телевизия. Пред проверяващите Попов е разказал, че желал са се прибере още в края на предходната година, само че юристите на Божков упорствали това да не се случва.

Една от аргументи Попов да желае да бъде в България е здравословното положение на член на фамилията му.

По информация на Българска национална телевизия в показанията си Попов е оказал подпомагане на следствието, като е дал отговор на редица въпроси за хазартните схеми.

Прокуратурата внесе искане за най-тежката мярка за неотклонение - „ задържане под стража “, за Георги Попов. Очаква се Специализираният углавен съд да заседава по него в ранния следобяд, съобщи БНР.

Попов се завърна в петък от Дубай, като съгласно държавното обвиняване това е станало вследствие на задоволено искане за неговата екстрадиция. Той беше арестуван още на летище София и отведен в ареста на Националната следствена работа. Повдигнато му е обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група, ръководена от намиращия към момента в Дубай Васил Божков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР