показа, че той не иска да прави правителство. Така

...
 показа, че той не иска да прави правителство. Така
Коментари Харесай

Борисов: Трифонов не иска правителство, играта е да остане служебния кабинет

" сподели, че той не желае да прави държавно управление. Така не знам коя партия ще отиде да го поддържа ", сподели някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка препоръчаното от шоумена държавно управление и поръчката, че ще ръководи самичък.

По думите му " това е играта на Румен Радев – да остане служебното държавно управление ". " Те (служебните министри- бел. ред) и по тази причина се държат по този начин все едно ще векуват ", сподели Борисов.

По думите му " няма алтернатива " ГЕРБ да поддържа кабинета на Има Такъв Народ, въпреки че след изборите на 4 април Борисов предложи на Слави, с цел да има постоянен кабинет.

В същото време Борисов разгласи, че " най-големият номер, който може да им се изиграе - всички партии да поддържат в този момент и да му блеснат всичките неистини и задкулисия ".

Бившият министър председател разяснява проектокабинета на Трифонов по този начин: " Това връщане на фрагментите на Национална движение „Симеон Втори" не е инцидентно. Това са стопански кръгове, които са зад тях - помните по какъв начин бушуваха против мен, когато бях основен секретар ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР