Пожарната в Перник работи по множество сигнали за наводнения след

...
Пожарната в Перник работи по множество сигнали за наводнения след
Коментари Харесай

Усложнена е обстановката след поройния дъжд в Перник

Пожарната в Перник работи по голям брой сигнали за наводнения след пороя по здрач. Сигнали за запушени канализации са подадени и в локалното ВиК. Няма данни за потърпевши жители, оповестиха от пресцентъра на регионалната администрация.

Директорът на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” Емил Марков съобщи, че обстановката не може да бъде избрана като сериозна, само че е проблематична и основава напрежение и паника. Три екипа на пожарната са в невралгичните региони. За да се реагира в точния момент на наводненията се активизира и свободният от дежурство състав. 

Обстановката последователно се възстановява. Транзитната автомагистрала е проходима от детелината в квартал “Изток " до детелината в квартал “Хумни дол “. Затворен е секторът на Автогарата, където е оказано подпомагане на доста закъсали коли. 

Закъсали коли има и по вътрешноградската автомагистрала в региона. От общината успокояват популацията, че няма заплаха от преливане на река Струма и на язовир „ Студена ”.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР