Пожар пък е избухнал в резервоар с гориво в руския

...
Пожар пък е избухнал в резервоар с гориво в руския
Коментари Харесай

Втори влак дерайлира в Русия след взрив, винят партизани от Украйна

Пожар пък е избухнал в контейнер с гориво в съветския Краснодарски край

Втори следващ ден товарен трен дерайлира в съветския граничен регион Бриянск. Локомотивът и няколко вагона са излезли от релсите, откакто е избухнало взривно устройство, оповестява Нова телевизия. Няма жертви и потърпевши. Трафикът по жп линията е спрян, на място работят следователи.

Руските управляващи нарекоха случая " противозаконна интервенция в работата на железопътния превоз ". В понеделник при сходен случай покрай границата с Украйна дерайлираха локомотив и седем вагона, като евентуално и в двата случая става въпрос за бойкот, осъществен от украински партизани.

Междувременно пожар избухна в контейнер с гориво в обитаемото място Волна, в Темрюкския регион на съветския Краснодарски край, заяви ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция. По предварителни данни няма жертви и ранени, нито заплаха за жителите на обитаемото място, заяви в своя канал в Телеграм губернаторът на Краснодарския край Вениамин Кондратиев.

" В обитаемото място Волна в Темрюкския регион се е запалил контейнер с гориво. Пожарът е с висша степен на трудност. По предварителна информация няма жертви и ранени. Няма и заплаха за жителите на обитаемото място ", написа губернаторът.

В същото време украинската осведомителна организация УНiАН, представена от Българска телеграфна агенция, заяви, че тази нощ в редица области на Украйна е била оповестена въздушна паника.

Сирените виеели в Черниговска, Сумска, Запорожска и Киевска област, както и в столицата Киев.

Агенция Укринформ пък оповестява, че в Киев е оповестена въздушна паника по отношение на хипотетична офанзива на съветски дронове.

Киевската регионална военна администрация заяви, че работят системите за противовъздушна защита и прикани популацията да се скрие в бомбоубежищата.

В Киев отекват детонации, а в град Запорожие се оповестява за гърмеж на ракета С-300, оповестява УНiАН.

По-късно тази нощ въздушна паника беше оповестена и Днепропетровска област.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР